Na jarenlange ervaring bij een toonaangevende trendy kapsalon ben ik gestart met mijn eigen zaak, een kleine maar professionele salon waar jouw persoonlijke wensen op het gebied van haarstyling centraal staan. Door het voortdurend volgen van cursussen beschik ik over de nieuwste vaktechnische technieken. Daarnaast heb ik mij als een van de weinigen echt gespecialiseerd als kleurspecialist. Voor zowel een nieuwe kapsel als een frisse nieuwe kleur ben je bij mij aan het juiste adres.


Waarbij veel kapsalons zich steeds meer richten op efficiĆ«ntie en snelheid, om zoveel mogelijk klanten in een dag tot kunnen doen, begon het bij mij te kriebelen. Ik ben als kapper juist creatief en neem de tijd en aandacht die nodig is om samen met jou tot een perfect kapsel te komen. Volgens de nieuwste trends, met oog voor detail en, indien gewenst een kleur die mooi aansluit bij jou als persoon. Daarom ben ik onlangs gestart met Sannie Bax haarstylist, waarbij  ik als zelfstandige kapper het voortaan op mijn manier ga doen. Knippen, kleuren en stylen met passie. Ik ben pas tevreden als jij met een glimlach de deur uitgaat.


Mijn zaak is als salon-in-salon gevestigd in het pand van Marki de kapper aan de Breitnerstraat 6, dichtbij het centrum van Eindhoven. Hierbij heb ik een eigen, vaste stoel waar ik je op afspraak kan ontvangen. Voor jouw haar maak ik uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit producten zoals Redken, Label.m en Olaplex.

Wil je meer weten? Neem contact op of maak een afspraak en wellicht mag ik je snel in mijn kappersstoel verwelkomen!